eMagyarország történelme régre nyúlik vissza, nehézkes megtalálni az információkat hogy mi miért történt. Ezért is született ez a cikk amely vázlatosan végighalad azon háborúkon melyben eMagyarország hadserege a frontvonalakon harcolt.

eMagyarország a háborúzott 2008 nyarán Csehországgal, ekkor sikerült megszereznünk néhány Szlovák területet is, végül béketárgyalások folytak és megegyezett a két ország vezetője a békéről.
Az év végén viszont egy sokkal súlyosabb háború következett. eRománia megtámadta országunkat és három terület kivételével el is foglalta azt, majd visszaszereztünk egy régiót, ezután felszabadítottuk az országunk részét képező két szlovák területet, így országunk két régiós kisállam maradt. Hónapokig román elnyomás alatt élt az ország, Románia ekkor az erepublik legerősebb országa volt, akkor érte el legnagyobb kiterjedését, míg mi épp etörténelmünk legkisebbjei voltunk.

 

 

Ez év tavaszán kezdődött meg a felszabadítás szövetségeseink, a PEACE GC segítségével. A románokat kiszorítottuk az országból, szlovák területeiket is megszereztük, majd ukrán régiókon nyomultunk előre, míg eIndonézia eRománai ázsiai területeit szerezte meg sorra. Egy hatalmas csatában megszereztük a románoktól két fontos nyersanyag lelőhelyű régiójukat, mely a gazdaság alapját képezte, majd ezután visszaszorítottuk őket az eredeti régióikba, eMagyarország pedig rendelkezett ukrán és orosz területekkel is.
Később eNémetországot elfoglalták a svédek és a lengyelek, a PEACE GC és hazánk segítségével szabadítottuk fel országukat majd ezután segítettünk eSzerbiának felszabadulni a horvát elnyomás alól.
2009 júliusában indult meg egy nagyszabású PEACE GC akció mely az eUSA és eKanada ellen irányult. Észak-Amerikában sikerült is partra szállni majd tovább haladni a belső területek felé, így a végén már csak néhány régióval rendelkezett az eredeti 50 államból. eMagyarország is jelentős területeket szerzett, a Bering- szoroson átkelve Ázsiában is szereztünk egy fontos nyersanyag lelőhelyet. Taktikai okokból pedig elfoglaltuk egész eSvájcot is. Országunk ekkor érte el legnagyobb kiterjedését, mely 37 régiót jelentett számunkra./ Észak-Amerikai, Európai és Ázsia területekben is bővelkedtünk/.
 


Majd eUSA és eKanada hamvaiból feltámadva visszaverte a támadó országokat, már csak eMagyarország rendelkezett Észak-Amerikai régiókkal.

Néhány hetes birtoklásukat követően USA Kanada és az Eden/Fortis szövetésg egy nagy offenzívába kezdett területeik visszaszerzéséért. Az első támadást sikerrel visszavertük, majd az ez utániakat elbuktuk, nem vehettük fel a versenyt az aranytartalékaikkal.


Pár napja azonban érdekes fordulat következett be. Az ellenséges Európai szövetség, EDEN egyre nagyobb fenyegetést jelent hazánk eredeti területeire. Szomszédunkban voltak eddig is a vezető tagjai e szövetségnek /eRománia, eHorvátországés eLengyelország/ emelett azonban a régiónkban egyre több ellenséges ország tűnik fel, mint például eUkrajna, eSzlovákia és eBosznia is, de nem nagy a távolság eGörögországtól, Spanyolországtól és az eSkandináv államoktól sem.

 

Újoncokra mindig szükségünk van, úgyhogy Regisztrálj az alábbi linken, csatlakozz a közösséghez és harcolj eMagyarországért!

 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta

 

raszta, emagyar állampolgár

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr71507706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyenes · http://endre-mocska.blog.hu/ 2009.12.28. 17:13:38

köszi a történelem leckét, én nemrég kezdtem az erep-et, így megint egy kicsivel okosabb lettem :)
süti beállítások módosítása