Erepublik, the new world

2009.11.11. 13:57

 

Egy új világ, ahol megteheted azt, amit a valós életben nem tehettél, vagy nem tettél meg. Néhány hangzatos szlogennel csábítja a játékosokat ez a szocio-stratégiai játék, például hogy Csatlakozz a játékhoz és írd újra a történelmet, építs egy cégbirodalmat, legyél országod elnöke, legyél háborús hős.

 

Ezeket mind meg is teheted e játékban, hisz ez egy új világ. Regisztráláskor megismerheted a játékot, napi néhány kattintást vesz igénybe a tényleges játék, de hogy megismerhesd az lényegesen több idő. Ha infóórán unatkozol, ha számítógép mellett dolgozol, vagy ha csak otthon esténként netezel, akkor ez kiváló lehetőség lehet arra, hogy megvalósítsd álmaidat.

A kezdeti időben csak egy munkás leszel, ismerkedsz a játékkal, még kiskorúnak számítasz, de pár nap elteltével teljes jogú tagja lehetsz a társadalomnak.

Először mindenki a katonai pályán indul el, majd egyre nagyobb hatékonysággal küzdhetsz meg ellenséges országokkal, majd rettegett katona lehetsz, akitől egy világ retteg.

Politikai karriered kezdheted ezután, választhatsz eMagyarország pártjai közül majd aktív tagja lehetsz e közösségnek. Idővel indulhatsz a kongresszusi választáson, ahol rendeleteket, törvényeket terjeszthetsz a parlament elé, ezekkel meghatározhatod akár hosszú időre az ország jövőjét.

Újságot alapíthatsz, mellyel véleményedet közölheted a több mint 15000 magyar játékossal, vagy ha beszélsz angolul, akkor akár mind a 234000 játékos olvashatja és meg is értheti cikked mondanivalóját.

Ha már rendelkezel elég kezdőtőkével, akkor elkezdheted cégbirodalmad kiépítését. Lehetőséged van nyersanyag kitermelő cégeket nyitni /vas, gyémánt, olaj, búza, fa/, ezekből késztermékeket előállítani /fegyver, ajándék, repülőjegy, étel/ és építkezéseket vezetni /ház, kórház, védelmi rendszer/. Üzleti érzéked idővel kialakulhat, nagy haszonra tehetsz szert.

A jéghegy csúcsa pedig, hogy egy ország elnöke leszel. Egy elnöknek tisztában kell lennie a játéktechnikával, rendelkeznie kell az erepublik adta lehetőségek ismeretével, jó diplomatának kell lennie, erőskezű vezetőnek, aki nem fél meghozni a szükséges lépéseket egy tárgyaláson vagy épp egy háborús helyzetben.

Az igazán nagy játékosok az összes felsorolt lehetőséget kihasználják, rettegett katonák, nagynevű politikusok, médiamogulok és cégekkel is rendelkeznek, de ha csak egy egy lehetőségre koncentrálsz, akkor is sikeres játékos lehetsz.

Csatlakozz te is , Regisztrálj az alábbi linken, csatlakozz a közösséghez és harcolj eMagyarországért!

 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta

 

raszta, emagyar állampolgár

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr481517831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikrobi 2009.11.11. 14:47:01

Ebben a játékban éppúgy veszekedhetsz a politikusokkal, mint a való világban:-D
süti beállítások módosítása