Jelentés a frontokról

2010.01.11. 11:41

Két napja jelentkeztem utoljára jelentéssel a frontok állásáról, azóta nem mondhatni, hogy sokat javult volna a helyzet.

 

Saar-vidék elesett, az EDEN erőit nem tudtuk megállítani, elfoglalták az utolsó német területet is, így jelenleg olyan, mint Németország nem létezik az etérképeken.

 

Franciaország is az utolsókat rúgja, próbálnak ellenállni a spanyol offenzívának, de nem sok a remény arra, hogy nem követik Németországot a megsemmisülésbe. Tegnap sikerült egy felkelést szítaniuk, így felszabadult egy terület Svájc szomszédságában, emellett pedig Korzika szigetén található a legnagyobb ellenállás, ide rendezkedett be a francia kormány.

 

Bulgária jelentős részét elfoglalta Románia, Bulgáriába pedig bevonultak a szövetséges haderők, hogy ezzel biztosítsák, egy esetleges támadás esetén Bulgária területi integritását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A török-görög fronton változatlan a helyzet, Törökország szorul vissza Kis-Ázsiai területeire, bár jelenleg nincs csata az országok között.

 

Oroszország és Szerbia gyarmatain az ellenséges haderők folyamatos felkeléseket szítanak, és ezek leverése csökkenti szövetségeseink segítségére küldhető kapacitásukat.

 

Regisztrálj te is és légy részese ennek a háborúnak, harcolj a hazád oldalán:

 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta


Tisztelettel:

raszta, eMagyarország ex-elnöke
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr571663286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása