Világháború az erepen

2010.04.24. 19:29

Már sokszor olvashattatok világháborúról, amit talán túl hamar világháborúnak kiáltottunk ki és pár nap alatt vége is lett, de a mostani nem ilyen lesz, ez egy kegyetlen és hosszadalmas világháború lesz.

 A mi szövetségünk, a Phoenix kezdett támadni, a fő frontvonalak az ellenséges szövetség, az EDEN vezető államai határainál alakultak ki, Horvátországot több irányból, Lengyelországot az oroszok, Spanyolországban felkelések indultak és Ázsiában is megindultak a hadműveletek. Erre az EDEN reagálásképpen nem védekezni kezdett, hanem visszatámadt majd ezután a rengeteg csata közül alig lehetett kilátni. Ennek részeként Románia megtámadta hazánkat, az Alföldre kezdték meg a benyomulást, de sikeresen visszavertük őket, mint ahogy több fronton is sikertelennek minősült a támadás. Az oroszok viszont sikerrel jártak Lengyelország ellen, de egy Kinai gyarmatot veszítettek, amivel mi és Szerbia vas lelőhelye került veszélybe.

A következő hullámba szinte mindenki támadott aki tudott, az addig támadók másik régiót támadtak ha tudtak, a védekező felek pedig ha tudtak visszatámdtak. Így Horvátország hazánk, Magyarország déli határainál megkezdte a benyomulást, Románia új helyen próbálkozik, a csaták jelenleg is tartanak.

A nyersanyaglelőhelyek vannak főként veszélyben, hiszen ezek általában gyarmatok, elvesztésük esetén hosszú időre kieshet az ország vérkeringéséből és az innen befolyó adók is más ország számláját gyarapíthatják.

Ilyen nekünk és a szerbeknek az Ázsiai vaslelőhely, a lengyeleknek pedig a francia fakitermelő helyük és a német búzatáblák. Mivel itt a lengyelekkel közel sem ápolunk olyan jó viszonyt állami szinten, mint a valós életben, így számunkra az lenne a jó, ha el tudnánk tőlük venni ezeket.

A világháború egyre inkább eldurvul, szükségünk van minden emberre, hogy megtarthassuk legalább valós életbeli országhatárainkat és nyersanyag lelőhelyünket. Ha elveszítünk régiókat, akkor azzal sok ottani lakos és cég kerül ellenséges oldalra, ami számunkra hátrányt jelentene és az adóbevételek is megcsappannának, így az állam sem bírná anyagilag az elhúzódó háborút.

 

Regisztrálj és segítsd hazánkat e hosszadalmas háborúban, hisz ez a világ a háborúkról szól. Gyere és harcolj a fronton hazádért.

  http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta

 

 raszta, eMagyarország ex-elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr251948555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása