Felvidék Hazaért!

2009.11.07. 19:29

Felvidék ismét országunk részét képezi, elfoglaltuk Szlovákiát, mely állam többé már csak a múlté.



Bárcsak ez a való életben történt volna meg, nem "csak" az erepublikon. Az erepublik egy úgynevezett szocio-stratégiai játék, főleg a közösségekről szól. Naponta akár néhány perc játékkal is fejlődhetünk, csak néhány kattintás a munka,edzés és a harc, úgy akár a többiek, de ha igazán a közösséghez akarunk tartozni akkor valamivel több időt igényel. Ebben a játékban lehet az ember tisztelt újságíró, neves cégvezető, rettegett katona, híres politikus vagy akár az ország elnöke is.

Voltak már területeink Észak-Amerikában, Nyugat-Európában és Ukrajnában is, de ellenfeleink megerősödtek és visszafoglalták ezeket tőlünk. Egy "kis" ország lettünk ismét a Kárpát -Medencében, egy-egy provinciával Dánia, Svájc és Kína területén. Nem is látszott a kiút, de néhány napja - az elnöki választás közben - sikerült hadi állapotba kerülnünk Szlovákiával majd megtámadni.

Nagy volt az öröm országszerte, mindenkit hadba állítottak és vonult az ország színe, java a frontra. A frontra, ahol ellenfeleink voltak a "hazáját" védő szlovákok és szövetségeseik /Románia, USA, Lengyelország, Spanyolország, Horvátország/. De mi se maradtunk egyedül, szövetségeseink mellettünk álltak, így találkozhattunk szerbekkel, oroszokkal és indonézekkel is a fronton.

Egyre kiélezettebb lett a küzdelem, amikor megkezdődött a nagy tankcsata, a gyalogos katonákat szinte nem is lehetett látni, hisz nagy veszélyben lettek volna a harcjárművek között. Szépen lassan, taktikusan vertük vissza az ellenségeinket. Közben jött a hír, hogy Pozsony a miénk és megszereztük már Kelet- illetve Nyugat-Felvidéket is, már csak a középső területek voltak hátra. Mikor már majdnem fellélegeztünk, akkor azonban egy utolsó ellentámadásba lendültek és próbálták Szlovákiát utolsó erejükkel is megtartani. A többi frontról vonultak át a még harcképes katonák és tankok, de sikerült visszaverni az utolsó nagy rohamot is, így Felvidék ismét magyar föld, magyar zászló lobog Északi határán is.
 

 


 

 

Csakhogy a szlovákok felkelést kezdeményeztek, segítségképpen a lengyelek Kelet-Felvidék ellen vonulnak. Le kell vernünk ezeket, a Magyarország ellen irányuló támadásokat és tovább haladni, tovább Nagy-Magyarország felé.
 

Regisztrálj az alábbi linken, csatlakozz a közösséghez és harcolj eMagyarországért!

 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta

 

raszta, emagyar állampolgár

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr101507727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodrimester 2009.11.09. 00:38:21

és kiderül hamarosan, hogy meg is tudjuk-e tartani.

Joe84 2009.11.09. 08:26:53

Ez a blog mehetne index főoldalra... vagy ez már nem polkorrekt nekik?
süti beállítások módosítása