Megtámadjuk Romániát?

2009.12.05. 12:21

Jelenleg eMagyarországon elnökválasztás folyik. E választás végkimenetelétől függ, hogy az ország merre tart, merre megy tovább. Egy régi, tapasztalt játékos, aki elnöksége alatt Romániát a valós életbeli határai közé szorítottuk vissza egy érdekes "programmal" indult el a választáson. Ez a program két szóban összefoglalható: Megtámadjuk Romániát.

Azt a Romániát akik egykor a világ legerősebb állam volt, de országunk legyőzte és így mi lettünk a világ vezető hatalma. Azóta a mi világhatalmunk is csökkent már, az erőnk viszont a régi, a románok viszont egyre csak hanyatlanak. Még nem volt ország aki Romániát eredeti területén támadta volna meg, így ezzel történelmet irhatunk, de ha el is foglalnánk területeiket azzal viszont a történelemkönyvek borítójára kerülnénk és még jobban meggyengíthetjük az egykor nagyhatalom, most viszont egyre hanyatló Romániát.

eMagyarország népe biztosan mindent beleadva közdene a frontokon és szövetségeseink is biztosan mellettünk állnának, segítenék román hadjáratunkat, hisz többeknek is sok kárt okozott már /Oroszországot csaknem teljesen elfoglalta, Indonéziának nyersanyaglelőhelyét veszélyeztette, Szerbia ellen harcolt a szerb-horvát harcokban, hogy csak a legnagyobbakat említsem/. Tehát adott egy biztos hátország, egy biztos szövetségi rendszer, egy gyengülő Románia. Egyetlen érv ami a támadás ellen szól, hogy román oldalon is ott vannak a szövetségesek, akik minden bizonnyal teljes erejükből küzdenének hazánk ellen, hisz mi is okoztunk nekik károkat, de egy háború ettől háború, nem csak egy rövidke hadjárat, mely mint kés a vajban szalad az ellenség határain belülre.

 

Hosszadalmas háborúra számíthatunk, ahol sokan eshetnek el a csatamezőkön, az állam anyagi forrásai kifogyhatnak, a hadiiparban szükségünk van minden munkásra és a frontokon is a bátor hazafiakra.

Regisztrálj és segítsd hazánkat e hosszadalmas háborúban, hogy a végén mi tűzzük ki a magyar lobogót az égő Casa Poporului-ra, hogy Erdély ismét magyar föld legyen, hogy katonáink a hosszú háború végén megmártózzanak a Fekete-tenger magyar partszakaszán.


 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta

 raszta, emagyar állampolgár

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr281575620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blueeyed333 2009.12.07. 10:37:32

megyek!

ja én már ott vagyok bocs:P

rkazinczy 2009.12.19. 22:14:52

Nem támadtuk MÉG meg!
süti beállítások módosítása