Hétvégi összefoglaló

2010.04.27. 16:16

Az alábbi sorokat az erepublik csapata írta /egy magyar játékos pedig lefordította/ kedvcsinálónak és amolyan összefoglalónak a játékosok számára, akik nem ismerik az erepublikot, azoknak pedig meghozhatja a kedvét.

Tehát olvassátok el:

 

Kedves Polgárok!

Figyeljük a kihunyó lángokat az egész Új Világban és nem tudjuk elhinni, hogy micsoda eposzi küzdelem volt a hétvégén. Érdekes időket élünk; a folyamatban lévő csaták örökre megváltoztathatják az Új Világ arcát. Csak hogy egy dolgot mondjunk: az utolsó 60 órában 90 csata tört ki! Természetesen a legtöbb csata taktikai célú volt, hogy segítse a hadműveleteket.

Az egész szerdán kezdődött, amikor Magyarország megtámadta Horvátországot. Emiatt az EDEN-nek (az egyik a fő eRepublik-szövetségeknek) el kellett halasztania a tervét egy egyidejű támadásra a Phoenix (a másik szövetség) létfontosságú régiói ellen. Vagy, talán éppen ez volt a stratégiájuk, ki tudja? De aztán pénteken az őrület elszabadult: Rhone-Alpsot, a lengyel erődöt heves támadás érte, Szerbiának Liaoninget kellett védenie és Heilongjiang, a magyar erődöt szintén támadás érte. De Magyarországnak nemcsak
Heilongjiang (más néven "Hello Kitty") megtámadása okozott problémát: egyidejű támadás indult Románia részéről, amelyek Magyarország történelmi területeit veszélyeztetik. És tudjuk, hogy a szenvedélyek és érzelmek jelentős szerepet játszanak, amikor a hazát védjük.

Aztán végső momentunként jött "minden csaták anyja": Rhone-Alps, a lengyel erőd 9000 lakóval és 1 300 000 pontos fallal. Az utolsó 30 percben 8200+ polgár volt online az eRepublikon. Ez a szám csak a csata méretét mutatja. Nézzünk néhány lélegzetelállító adatot: 20 848 egyedi harcos és 22 033 317 pontos sebzés! Eszméletlen! Ha elmulasztottad a csata végét, csak elképzelni tudod, milyen volt. Egy óra hosszabbítás után még mindkét oldal küzdött, hogy a maga javára döntse el a csatát, végül heves Phoenix-tankolás után elfoglalták Rhone-Alpsot! Igaz, hogy Lengyelország elvesztette Berlint Rhone-Alpsot, de a háború messze volt még a végétől! És kb. 5 000 000 sebzéssel, amit Lengyelország egyedül bevitt, biztos, hogy fogunk még hallani róluk.

Úgy néz ki, Kína egyre inkább stratégiai alapon kezd játszani, segítve az EDEN-t egyszerűen próbálva visszaszerezni a saját területeit. És ez üzletet jelent: pénteken Kína csatát indított Magyarország ellen a legendás Hello Kitty (1 155 742 sebzés és 2201 harcos) és Szerbia ellen Liaongingnél (4 960 363 össz sebzés és 8225 harcos). Mind Magyarország, mind Szerbia megvédte a régióját, de sebzés, amit elszívtak a Phoenix-szuperhatalmaktól, lehetőséget adott messze érdekesebb csatákra a magyar határokon belül. Románia elfoglalta Észak-Alföldet, míg Horvátország (és 13 szövetségese) Dél-Dunántúlt (2 531 328 össz sebzés és 11 909 harcos). Ezzel egyidőben Magyarország 15 szövetséges országgal segítve megvédte Nyugat-Dunántúlt (4 339 214 össz sebzés és 8396 harcos). Mindkét dunántúli csatában 30 ország vett részt, valóban egy világháború volt!

Szóval, egy nagyon "forró" nap és 56 552 katona 36 519 026 pontos sebzése után Lengyelország elvesztette Rhone Alpsot, Magyarország pedig két eredeti régióját. De még csak a hétvége közepén vagyunk!

Másnap Spanyolország visszavette Rhone-Alpsot Szlovéniától egy csatában, ahol MPP-k nem aktiválódtak (2 158 891 sebzés és 6399 katona). Magyarország maradt a kutyaszorítóban Horvátország és Románia részéről. Ismét megvédték a Dél-Alföldet Horvátország ellen (1 531 965 össz sebzés és 4805 katona) és Észak-Magyarországot Románia ellen (2 296 006 össz sebzés és 9199 katona). De a nagy csata a Nyugat-Dunántúlért folyt. Bár Magyarország egy nappal korábban megvédte, ezúttal Horvátország és szövetségesei bizonyultak erősebbnek és elfoglalták a régiót összesen 9 591 393 össz sebzéssel, amit 17 866 katona vitt be!

Ezek voltak az eRepublik történetének egyik, ha nem a legizgalbasabb napjai az események nagysága alapján: 94 821 aktív katona 52 097 281 össz sebzést okozott mindössze két nap alatt, mindez mindössze 10 csatában a több mint 90-ből. Hát, "wow"!

Ha lemaradtatok a hétvége eseményeiről, ne aggódjatok, az események messze vannak a végétől! (Ja, ezután következik a megtorlás - a ford.) Románia és Horvátország táplálta a viharos időjárást Közép-Európában, Magyarországot két eredeti régiója védelmére kényszerítve: Közép-Dunántúl és Közép-Magyarország. Kína még egy elkeseredett támadást indított Heilongjiang ellen. Lengyelország, Németország, Oroszország és sok más ország szó szerint háborús övezet. Szóval, ragadjatok fegyvert és írjatok történelmet!

Üdv,
az eRepublik-csapat

 

Remélem megjött a kedvetek, hisz láthatjátok, hogy országunk romokban hever és szükségünk van minden segítő kézre az újáépítéshez.

 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta

 

 raszta, eMagyarország ex-elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr421956515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása