Miután Lengyelország elfoglalta teljes egészében Németországot, Franciaország, pedig a spanyolok hathatós segítségével már csak két régiós kis ország, így új ország felé tekintenek ellenségeink.

Céljuk lehet, hogy minden szövetségesünket eltöröljék az etérképekről, de így most Szlovénia, Németország és Franciaország után az Egyesült-Királyság felé tekingetnek. Bár a tegnap koraesti partraszállást úgy néz ki sikerülhet visszavernünk, mindenképpen figyelnünk kell ezután is, hiszen USA, Spanyolország és mint látjuk Lengyelország is meg tudja támadni és egy több frontos háborúban már nem lehetnénk fölényben.

 

De hogy ne csak a rosszról írjak, szövetségünk, a PHOENIX egyik tagja visszanyerte részleges függetlenségét (feltámadt, mint Főnix a hamvaiból), ez nem más mint Szlovénia. Eredetileg 6 régióval rendelkezik, de felkelések útján néhány napja sikerült ebből a hatból négyet felszabadítani a horvát elnyomás alól.

 

Ha részt szeretnél venni a háború későbbi csatáiban, ahol lehet, hogy országunkat kell megvédenünk, vagy lehet hogy Erdélyre te tűzheted ki ismét a magyar lobogót, ehhez csak regisztrálnod kell és játszani:

 

http://www.erepublik.com/en/referrer/raszta


Tisztelettel:

raszta, eMagyarország ex-elnöke
 

A bejegyzés trackback címe:

https://emagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr311676219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása